مشاوره حقوقی رایگان - حصارکشی

با سلام و عرض ادب
زمینی به مساحت 1800 متر مربع کنار اتوبان خریداری کرده ام میخواهم حصار بکشم چند متر بصورت قانونی باید حریم اتوبان را رعایت نمایم. در ضمن بر اساس مصوبه جدید مجلس می تونم خانه کارگری احداث نمایم.
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به رویت سند است از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه فنس کشی ودیوار کشی زمینهای منتهی به جاده واتوبان باید حریم ان حفظ وعقب نشینی گردد واز طریق اداره راه وشهر سازی پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون حفظ کاربری اراضی مزروعی و باغی ، انجام دیوار کشی ، بدون اخذ مجوز از اداره جهاد ، جرم تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود و مجازات جزا نقدی ، تا 3 برابر قیمت زمین خواهد داشت
برای اخذ مجوز ، ساخت ساختمان و دیوار کشی باید به اداره جهاد در خواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون بررسی بشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد ( زمین کشاورزی یا غیر آن ) از جهاد کشاورزی یا اداره راه مجوز بگیرید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق اداره راه وشهر سازی پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق جهاد کشاورزی پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای هر 1000 متر 20 متر کارگری مجازیدالبته کشیدن حضار بر اساس کاربری ان ممکن است و گرنه غیر مجاز هست