مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر فوت شده برای دختر بعد از 18 سالگی

با عرض سلام من دختری هستم که به تازگی 18 ساله شده ام و پدرم رو در سن 4 سالگی از دست دادم و مادرم یک سال بعد با آقایی عقد دائم کرد. میخواستم ببینم مستمری پدرم رو که مادرم دریافت می‌کند آیا تماما برای من است و خودش سهمی ندارد؟
و اگر سهمی دارد من چگونه می‌توانم سهم خودم را دریافت کنم و چقدر است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مقداری از حقوق را دریافت می نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما هم سهم دارید وباید از طریق واحد مستمری جهت جداسازی حقوق اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مستمری پدر ، حدود 2/3 متعلق به زوجه و 1/3 متعلق به دختر مجرد میباشد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر مادرتون ازدواج کردند مستحق مستمری نیستند و شما هم یک سوم دریافت میکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیرغم ازدواج مادر شما از مستمری شوهر فوتشده خود سهم دارد و البته شما هم میتوانید سهم خود را با مراجعه واحد مستعمری جدا کرده و دریاقت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مستمری بین شما و مادرتان تقسیم می شود به سازمان مربوطه مراجعه کنید و شماره حساب بدهید که سهم شما را به حساب خودتان واریز کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به صندوق مربوطه جهت برقراری مستمری مراجعه نمایید