مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام اسم من زهراست و میخام به مهلقا یا مه گل تغییر اسم بدهم سازمان ثبت احوال میگن ک ائمه قابل تغییر نیست میخاستم بدونم اگر از طریق دادگاه اقدام کنم چن درصد امکان نتیجه دهی دارد ؟؟؟و تعرفه یک وکیل حدودی برای این کار چقدره ؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حق الوکاله توافقی است
واز طریق دادگاه دادخواست مربوطه را تقدیم نمایبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای تغییر اسم
باید ابتدا در اداره ثبت ،
درخواست خود را مطرح نمایید و د صورت رد درخواست باید در دادگاه اعتراض نمایید و دلایل خود را ارائه بدهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرايطي امكان تغيير نام براي شما وجود دارد حتي اسامي ائمه هم قابل تغيير هست جهت مشاوره و راهنمايي بيشتر از پنل مشاوره تلفني اينجا(دادراه)با من تماس بگيريد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به پرونده های مکرری که در این خصوص داشتم، باید بگم کاملا سلیقه ای است امادموارد زیادی را باید در نظر داشته باشید پیشنهاد میکنم.تماس بگیرید تا تمام جهات را شرح دهم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حق الوکاله بر اساس توافق تعیین می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید خطاب به دادگاه عمومی طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد