مشاوره حقوقی رایگان - کتک و فحاشی

سلام من29سالمه از وقتی چشم باز کردم خونمون همش کتک کاری بوده پدرم یه مرد دیونس تایه خطایی بکنیم مارو زیرپشت و لگد میگیره باشلنگ کتکمون میزنه من بارها ازش کتک خوردم باشلنگ، کمربند حتی یه بار سمتم چاقو کشید خیلی خسته شدم زندگی رو واسمون جهنم کرده الان ک دارم اینارو میگم دیشب کتکم زد با شلنگ حالاهم یه لوله سبز کنارسرش گذاشته قسم خورده باز منو بزنه مریضم شدم اعصاب ندارم کل بدنم میلرزه همش تو فکر خودکشیم هربارم منو کتک میزنه میگه ازخونه بروبیرون بهم میگه خیابونی ج... با اینکه من حتی دم درهم نمیرسم همش توخونم توروخدا کمکم کنید دیگه به آخرخط رسیدم نمیخوام یه لحظه توخونمون بمونم واینم بگم 11ساله جدا شدم ک اونم مسببش پدرمه منو مجبور به عقد برادرزادش کرد هرچی گفتم نمیخوامش گفت میکشمت بعد3ماهم طلاق گرفتم.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-ابتدا اطلاع به دادستان بدهید جهت امنیت جانی- سپس به پزشکی قانونی مراجعه کنید بعد شکوائیه برعلیه پدرتان مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می توانید جدا زندگی نمایید و از پدر نفقه مطالبه نمایید و یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.اگر باز موردی بود می توانید تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از پدرت به جرم ضرب وشتم و تهمت شکایت کن البته با شهادت خواهر وبرادرتان، یک شغل برای خودت دست وپا کن، با قسمت معاضدت قضایی دادگاه شهرتون در میان بزار، به بهزبستی شهرتون مراجعه کن.