مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

درود و تشکر از مشاوره بسیار خوب شما، جسارتا یک منزل مسکونی با متراژ خیلی بالا که بین خواهر برادرا به ارث رسیده و قانونی و محضری کار انحصار وراثت انجام شده موقعیتش پلاک یک خیابان اصلی هستش من از یکی از وراث قراره یه قطعه 70متری بخرم و تجاری بسازم البته با جاده هم تقریبا 15متری فاصله داره که جاده کم عرضه و احتمالا عریض تر بشه دو طرف جاده هم کلا تجاری ساختن و فعالن منطقه هنوز زیر نظر شهرداری نرفته و بافت روستایی محسوب میشه من با فروشنده رفتیم دهیاری و شورا گفتند مدارک کامله و برای انتقال هیچ اشکالی نداره و تو محضر هم انتقال انجام میشه،از لحاظ اینکه ملک قانونا مال من میشه و کسی نمیتونه مدعی بشه حرفی نیست، دهیاری هم بهش گفتم میخوام فرضا از فردا شروع به ساخت کنم ایرادی نداره؟ گفتند نه بساز اب و برق هم با ما بهت میدیم، دهیاری پروانه ساخت نمیده ! زبانی با شورا میگن بساز !! ملک هم زمانی مسکونی بوده، ایا فردا روز برای تغییر کاربری به مشکل نمیخورم؟ ایا ممکنه اداره راه یا سازمانی فردا بگه تو طرح بودی و باید چند متری برش بخوره؟ البته اون ردیف بر جاده از دوطرف کلا تجاری زدند ،کجا باید برم استعلام بگیرم؟، با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما برای ساخت وساز اولا باید حریم جاده را رعایت نمایید ثانیا با اخذ مجوز اقدام کنید