مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج

سلام وقت بخیر
من‌ و همسرم 5ماهه که به دلیل اختلاف جدا زندگی می کنیم و با اطلاع ایشون خانه پدری خود هستم، از طریقی متوجه شدم‌که ایشان با دوست دختر قبلی خود قرار ملاقات گذاشتن من هم اسکرین شات چت دارم هم میتونم به محلی که قرار گذاشتن دسترسی پیدا کنم.
برای طلاق امکان استفاده از این موضوع را دارم؟ امکانش هست با مامور برم داخل رستوران و صورت جلsه بشه؟ ممنون میشم راهکار معرفی بفرمایید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

اول شكايت رابطه نامشروع مطرح نماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید