مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

پیرو سوالات قبلی
اولین جلسه دادگاه با حضور 12 نفر دیگر به اتهام تشکیل شبکه ارتشا در دادگاه کیفری یک مرکز استان رسیدگی که به استثنا بنده و شخصی دیگر ( م. ) عضو شبکه نبوده و صرفا به تبعیت از مدیر در آن دادگاه رسیدگی شد.
اتهام بنده اخذ رشوه به مبلغ 200 میلیون از متهم دیگر پرونده بنام م. (غیر از افراد عضو شبکه) بابت تغییر کاربری زمین ایشان بوده و همچنین پرداخت 20 میلیون تومان از مبلغ مذکور به همکارم .در کیفرخواست فقط بنده به متهم به دریافت رشوه بابت تغییر کاربری هستم .
که در تمامی مراحل منکر رشوه شدم . نه تنها تغییر کاربری صورت نگرفته بلکه هیچ سندی و نوشته ای دال بر موافقت بر تغییر کاربری هم وجود ندارد .چرا که اولا مرجع تغییر کاربری دستگاه محل کار بنده نبوده و دستگاه محل خدمت بنده هم شاکی نمی باشد.و صرفا دادستان شاکی می باشد.
نکته بعدی اینکه شخص راشی در اتهام بنده وجود ندارد یعنی شخص م. که دوست صمیمی بنده و همکار پاره وقت خارج از وقت اداری بنده میباشد. در تمامی مراحل که مبلغ واقعی آن 37 میلیون بوده دلیل واریز مبلغ یاد شده را رابطه کاری اظهار داشته و دستگاه امنیتی در ارسال گزارش به دادسرا به صراحت اعلام که واریزی از سوی اقای م. به حساب بنده رابطه کاری بوده . و شخص م. هم در بازپرسی مورد بازجویی قرار نگرفت و در کیفرخواست هم متهم نیست.
و نکته بعدی که در کیفرخواست متهم به پرداخت 20 میلیون از مبلغ کل اتهامی به همکارم هستم اما همکارم در کیفرخواست متهم به اخذ رشوه نیست .
دادگاه چه تصمیمی خواهد گرفت؟

با تشکر .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به طولانی بودن مسئله بهتر است مشاوره بگیرید