مشاوره حقوقی رایگان - تهمت همسایه

سلام. بنده و همسرم چند ماه با خانواده همسرم سر یه مشکلات قهر هستیم من خانواده ام شهر دیگه هستن و ماهی یک بار میام سر میزنم خانواده همسرم اومدن جلو در خانه ما همسرم خونه نبوده همسایه ما برگشته به خانواده همسرم گفته که پسرتان هر روز با زنش دعوا میکنه کتک میزنه تعادل نداره معتاده همیشه تو خونشون دعوا دارن
و خیلی چیزهای دیگه و خانواده همسرم که همیشه آرزوشون جدایی ما بود این رو همه جا پخش کردن آبروی ما رو بردن
من با این همسایه حتی رابطه کلامی ندارم
و حتی یکی از حرف های که زده هم درست نیست همه اش تهمت و افترا
سؤالم اینه میتونم ازشون شکایت کنم؟
و چه نوع شکایتی؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت اثبات و وجود شاهد و سایر ادله امکان پذیراست-در صورت راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر همسرتان همراه و همدل شما است هیچ مشکلی نیست زندگیتان را بکنید دنبال پیگیری حرف همسایه نباشید مدرک میخاد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

درود.
بله میتونید تحت عنوان توهین و افترا از ایشون شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود. بله میتونید تحت عنوان توهین و افترا از ایشون شکایت کنید.