مشاوره حقوقی رایگان - تنزیل درجه

سلام با عرض پوزش بنده در سال گذشته با تشکیل پرونده توسط نهاد نظارتی و ارسال به دادسرای نظامی به جرم رشوه معرفی شدم در قبل از تعیین تکلیف و اثبات جرم و محکومیت در کمیسیون 121 به تنزیل دائم یک درجه تنبیه شدم و تغییر رسول خدمتی اما در دادگاه بعد از یک سال تبرئه شدم آیا می توانم از طریق دیوان جهت تنزیل درجه و رسته خدمتی با توجه به تخصصی بودن اقدام نماییم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید در دیوان عدالت اداری ، شکایت نمایید و نتیجه
خواهد گرفت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

آرای قضایی را نمیتوان در دیوان عدالت مورد اعتراض قرارداد نهاد دیوان عدالت متعلق به قوانین استخدام کشوری و کارگر و کارفرمایی است و نه دادگاه نظام

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قابل پیگیری می باشد از کمیسیون مربوطه در دیوان شکایت نمایید