مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین کشاورزی

سلام وقت بخیر حدود 15 سال پیش یک قطعه زمین کشاورزی خریدم به مبلغی بسیار گزافتر از ارزش واقعی، مبلغ پرداخت شده و محضر خونه وکالتی بنام من زده، سند مادر داره ولی دست من ندادن، انگار ورثه قبل از فوت صاحب ملک اینکارو یواشکی انجام دادن، هنوز از تحویل دادن زمین بمن خودداری میکنن، زمین در سیاهکل هست. در تهران معامله شد. برای طرح شکایت چه بنویسم، از کجا شکایت کنم (مکان)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر شما از شخصی که خریداری نمودید فوت شده اند وکالتنامه باطل و باید داد خواست اثبات بیع دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اول وکالت نامه با فوت وکیل و موکل باطل میشود

اگر قبل از فوت مالک ، ورثه اقدام به فروش ملک نمایند شما باید شکایت کیفری کلاهبرداری و فروش مال غیر را مطرح نمایید و ..
ولی اگر ورثه بعد از فوت مالک ، اقدام به فروش ملک کرده باشند شما باید دادخواست الزام به تسلیم مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید البته اگر مبایعه نامه داشته باشید
و اگر مبایعه نامه تنظیم نشده باشد شما باید اول مالکیت خود را اثبات نمایید و دادخواست در دادگاه مطرح نمایید
جهت مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شما از شخصی که خریداری نمودید فوت شده اند وکالتنامه باطل و باید داد خواست اثبات بیع دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه شخص که فروشنده بوده فوت شده وکالتنامه باطل و باید دادخواست بیع دهید