مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در پول قرض گرفته نشده

سلام بنده در بهمن 98 برای شخصی مقداری ارز دیجیتال خریداری کردم که مقداری از پولش را همان موقع که 20 میلیون تومان و مقدار دیگری را طی 2 قسط 2 قسط 5 میلیونی به حسابم واریز کرد که سر جمع 30 میلیون تومان بود.
الان رفته ازم شکایت کرده که این پول ها را به عنوان قرض به من داده و اون 20 میلیون تومان از حساب مادرش بوده که مادرش از من شاکی شده و خودش هم شکایت کرده که قرض بهم داده شده این پول. من فقط پیام دارم ازشون و اینکه رسید تاریخی که اون ارز دیجیتال رو برایش ریختم باید چیکار کنم خواهشا کمکم کنید.من هیچ پولی قرض نگرفته ام.
با تنها مدرکی که شکایت کردن فیش واریزی بوده که برای من فرستادن و همینطور قسط هایی که پرداخت کردن.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید بتوانید ادعای خود را مبنی بر خرید ارز دیجیتال برای ایشان ، در دادگاه ثابت نمایید و ..
جهت مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بار اثبات اینکه پول ها بابت قرض بوده بر عهده مدعی قرض است .
نگران نباشید در صورتی که نیاز به توضیح بیشتر دارید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اسناد و مدارک خود را جهت دفاع به دادگاه ارائه دهید
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اثبات ادعا با مدعی می باشد. درصورتی که پاسخ خود را نگرفته و یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما باید بتوانید ادعای خود را مبنی بر خرید ارز دیجیتال برای ایشان ، در دادگاه ثابت نمایید