مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت و مادرزن دل سیاه

من 17 سال است که با خانمی ازدواج موقت کردم ولی در دفترچه صیغه ، مدت زمان ازدواج را دائم نوشتیم . هر دو هم مجرد بودیم . همدیگه را دوست داریم و بخوبی زندگی میکنیم ولی مادرزن بسیار بد و دل سیاهی دارم و دروغ های بیشمار و داستان های کثیفی را برای ما اجرا کرد که نتونستیم با هم ازدواج دائم کنیم . ولی ما به کارهاش اهمیت ندادیم و با هم زندگی میکنیم و راضی هستیم . و ما با هم بزحمت زندگی خوبی رو ساختیم . الان بعد از 17 سال همسرم باردار شده و دو هفته دیگه هم به زایمان باقی نمانده . الان هر دو بسیار خوشحال و مشتاق بدنیا امدن فرزند اول زندگیمون هستیم . حالا سئوالم اینه که : ایا در بیمارستان برای زایمان ، چه مشکلاتی برامون پیش میاد ؟؟ و ایا بیمارستان ما رو به دادگاه میفرسته و ما رو جریمه میکنند ؟؟؟ ایا شناسنامه برای فرزند عزیزم صادر میکنن ؟؟ یا بیچارمون میکنن ... خیلی نگرانم . لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.