مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن پرونده در دادسرای کیفری

با سلام
به اتهام معامله به قصد فرار از دین از دست همسرم شکایت کردم
انتقال مال قبل از محکومیت بوده
با این حال همسر بنده قرارداد دستی اوردن که مال قبل از اقدام بنده از اجراییات ثبت معامله کردن
قرار منع تعقیب صادر شده
اعتراض هم رد شده
میتونم اون قرارداد درخواست کارشناسی بدم و بعد اینکه به احتمال 100 درصد تشخیص به صوری بودن مبایعه نامه اومد 2 باره پرونده دادسرا باز کنم و بگم این جرم مرتکب شده که قرارداد الکی ورداشته اورده؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای تحقق جرم فرار از دین باید انتقول بعد از حکم محکومیت قطعی باشد و الا موثر نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه خیر ولیکن میتوانید از سایر ظرفیتهای قانونی استفاده نمایید توصیه میشود جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جرم فرار از دین بعد از صدور حکم محکومیت قطعی محقق میشود و مصداق پیدا میکند متاسفانه راهی وجود ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جرم فرار از دین بعد از صدور حکم محکومیت قطعی محقق میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر برای تحقق جرم فرار از دین ، باید انتقال ، بعد از صدور
حکم محکومیت مدیون باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جرم فرار از دین بعد از صدور حکم محکومیت قطعی معنا پیدا می کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای معامله صوری به قصد فرار از دین باید بعد از حکم قطعی معامله شده باشد