مشاوره حقوقی رایگان - وام خانگی

با سلام به محضر استادان عزیز این بنده حقیر یه وام 40 میلیونی از یه وام خانگی دریافت کردم و در قبال وام دریافتی سفته نزد مدیر ان صندوق گذاشتم الان کلا تصفیه کردم مدیر صندوق پشت سفته های بنده با اثر انگشت و امضا و تاریخ تصفیه رو تایید کردن و سفته هامو تحویل دادن الان بعد از یه ماه شکایت کردن از طریق فیش های واریزی که اون موقع به حساب بنده زدن و درخواست مطالبه وجه دوباره کردن راه حل این بنده در این مورد چیست ممنون از راهنمایی بزرگواران

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما کاملا تسویه حساب کرده اید باید از خود دفاع نمایید و اثبات نمایید که تمام مبلغ وام را پرداخت کرده اید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر کاملا تسویه کردید با مدرک از خود دفاع کنید مشکلی نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به استناد سفته هایی که اخذ نموده ایید میتوانید دفاع مناسبی داشته باشید