مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت‌ نکردن‌‌ نفقه‌ ی‌ دختر

باسلام‌،دخترم19سالشه‌ومن18سال‌پیش‌جداشدم‌مهریه‌وتمام‌حقوقموبخشیدم‌‌تادخترموبگیرم‌‌بااصرارزیاد‌‌بناشد15روزیکباربیادبچه‌روببره‌‌و2روزدرکنارهم‌باشن‌‌تا7سالش‌که‌شد‌وبعدپیش‌پدرش‌‌باشه‌‌ولی‌تواین‌7سال‌نه‌صداشوشنیدیم‌ونه‌دیدیمش‌‌وکلاغیب‌شدخیلی‌مشکل‌داشتم‌خیلی‌به‌هرسختی‌بود7ساله‌که‌شدشکایت‌کردم‌بیادببره‌دخترشوویاکمک‌کنه‌‌وکمی‌ازمخارج‌‌دخترشوبده‌‌ولی‌هرچقدرازش‌شکایت‌کردم‌‌نیومددادگاه‌واسش‌مفقودالاثرزدندبعد15سال‌دوباره‌پیداش‌شددامادشده‌بودویه‌دختر6ساله‌هم‌داشت‌دوباره‌‌ازش‌خواستم‌‌هرمقداری‌که‌میتونه‌کمک‌کنه‌‌چون‌داشت‌بیمه‌میگرفت‌واز بهزیستی‌هم‌پول‌میگرفت‌بخاطر‌عمل‌قلب‌داشت‌وچشماش‌60درصدبینایشوازدست‌داده‌بود‌ازکارافتاده‌محسوب‌میشد‌‌خودش‌زنگ‌زدوماروپیداکردکه‌‌میخوام‌واسه‌دخترم‌‌دفترچه‌درمانی‌بیمه‌بگیرم‌کپی‌شناسنامشوبده‌واومدبردش‌تایکروزکنارخونواده‌اون‌باشه‌وبهش‌گفته‌بودبیا15روزپیش‌ماباش‌بازرس‌بیمه‌که‌اومدبگومن‌بااینجاوباپدرم‌زندگی‌میکنم‌تابابت‌توهم‌بتونم‌ازبیمه‌پول‌بگیرم‌بجاش‌منم‌واست‌دفترچه‌بگیرم‌‌واقعاتعجب‌کرده‌بودم‌ازاین‌حجم‌از....زنگ‌زدم‌گفتم‌اکی‌بیاپولی‌که‌بیمه‌میده‌رو‌بده‌به‌خودش‌گفت‌نه‌نمیشه‌وخلاصه‌کلی‌فش‌وناسزابارم‌کردوهرچندوقت‌یکباربه‌گوشی‌دخترم‌زنگ‌میزدوهمین‌تقاضاروداشت‌وقتی‌بارددرخواستش‌روبرومیشدبه‌دخترم‌حرفهای‌زشت‌ورکیک‌میزدتایکباریکی‌ازدوستهام‌که‌خونمون‌بودشنیدگفت‌خوب‌چرانمیریدشکایت‌کنیدگفتم‌دادگاه‌نمیادبعدم‌میگه‌پول‌ندارم‌‌وبه‌هیچ‌‌جانمیرسیم‌ولی‌گفتن‌دیگه‌اینکه‌نمیخوادبده‌توبابیمه‌طرفی‌حتی‌فهمیدم‌‌میخواددخترخواهرشوکهازلحاظ‌ظاهری‌شبیه‌دخترمه‌رو‌بجای‌ساراببره‌وبه‌بازرس‌بیمه‌معرفی‌کنه‌وحتی‌‌متوجه‌شدم‌که‌بیمه‌یکسره‌داره‌ازش‌درمورداینکه‌این‌دخترت‌کجاست‌روش‌فشارمیاره‌وگفته‌توخونه‌اس‌‌بیاین‌ببینینش‌ولی‌هروقت‌بازرس‌تماس‌میگیره‌یاجواب‌نمیده‌ویایجوری‌میپیچونشون‌خلاصه‌که‌بیمه‌هم‌دنبالشه‌ولی‌نمیدونم‌ماچجوری‌اونوپیداکنیم‌حالالطفاراهنماییم‌کنین‌درضمن‌تواین18سال‌‌نه‌خرجشومیدادنه‌هیچی‌چون‌حضانت‌نداشتم‌واسه‌هرثبت‌نام‌وگرفتن‌پرونده‌واسم‌نویسی‌ومسافرت‌وخلاصه‌هرقدمی‌بایداجازه‌پدرش‌بودهرباربایدچندروزمیرفتم‌دادگاه‌واشک‌وزاری‌میکردم‌تاپروندشوازمدرسه‌بگیرم‌وببرم‌مدرسه‌دیگه‌ثبت‌نامش‌کنم‌یا....پدرم دراومدخیلی‌اذیتمون‌میکرد خیلی‌چون‌مستاجربودم‌وهرسال‌بایدخونموعوض‌‌میکردم‌حالامیخوام‌بدونم‌چطورشکایت‌کنم‌بتونم‌بیمشوحداقل‌بگیرم‌چنان‌تنگ‌نظرهست‌که‌میگه‌اگه‌من‌نگیرم‌پول‌بیمش.بزاردست‌دولت‌برسه‌ولی‌یک‌قرون‌بهش‌نمیدم‌تاحتی‌واسه‌دخترش‌تولدمیگرفت‌توتالارعکساشومیفرستادواسه‌دخترم‌که‌روش‌فشاربیاره‌بدون‌اطلاع‌من‌‌لطفاراهنماییم‌کنین‌چطورحق‌دخترموبگیرم‌بچم‌داره‌جلوم‌آب‌میشه‌وصداش‌درنمیاد‌ ممنون‌از‌شماعزیزان‌درپناه‌لطف‌ایزدمنان‌

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخصوص نفقه درصورتیکه دختر شما درامد وشغلی نداشته باشد میتواند درخواست نفقه علیه پدر بده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما به صورت ناقص تایپ شده است مجددا سوال را مطرح بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مطالبه نفقه حق دختر شماست.درصورتی که پاسخ خود را نگرفته و یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.