مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از مهریه

سلام
خسته نباشید
من به خاطر مشکلاتی که با همسرم داشتم مهریه اجرا گذاشته بودم که ایشون هم درخواست اعسار کرده بودن و موافقت شده بود و دادگاه رای داد به پیش پرداخت و تقسیط ، اعتراض دادم و حکم قطعی هم صادر شد به همون رای.
الان یکماه از حکم قطعی هم گذشته اما من اقدامی برای اجرا نکردم
سوالم این هست که الان میتونم کلا درخواست مهریه رو باطل کنم ؟
و اگه همسرم اقدام به طلاق من کنه دادگاه به اون پرونده مهریه هم استناد میکنه یا اینکه همسرم باید مهریه منو یکجا پرداخت کنه؟
لطفا راهنمایی کنید ،خیلی ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید انصراف خودتون ازپرونده اجرا اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست خود را به شعبه مربوطه بدهید