مشاوره حقوقی رایگان - رابطه زن شوهر دار با مرد متاهل

با سلام و عرض ادب
زن بنده از اخرای تیرماه امسال با مردی اشنا شده و با هم در ارتباط تلفنی و پیامکی و دیدار بودن متوجه شدم پرینت شماره خانومم گرفتم و تو فایل صوتی اقرار کرده که دوست بوده خواستم ببینم چه حکمی داره؟ با زنم من یکسال رابطه زناشویی نداشتم و بهشون شک کردم چطور میشه به پزشک قانونی زنمو بفرستم ببینم که رابطه زنا داشتن یا نه؟ پزشک قانونی تا چند وقت میتونه تشخیص بده که رابطه بوده یا نه؟

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
دوست عزیز خانم شما که دوشیزه نبوده تا پزشکی قانونی تشخیص بده چه زمانی با چه کسی رابطه جنسی کامل داشته
در ثانی شما صرفا میتونید علیه ایشان و اون آقا شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید
و در نهایت خانم رو وادار کنید که با توافق از همدیگه جدا شید
جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا باید اعلام شکایت نمایید سپس مرجع قضایی معرفی به پزشکی قانونی را انجان خواهد داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دستور قضایی می توانید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام.
ابتدا باید شکایت نمایید و با داشتن ا له درخواست خود را مطرح کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا شکایت کنید و با ادله و مستندات درخواست خود را مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پزشکی قانونی نمی تواند در این خصوص کمکی به شما کند