مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان در مرحله تجدیدنظر خواهی وکیل معرفی کرد؟

خانمی جهت اخذ مشاوره تحصیلی و پیگیری امور پذیرش دانشگاهی دخترش از دانشگاه های ترکیه بمدت 10 ماه بصورت تلفنی و واتساپی با بنده در ارتباط بوده است. و مبلغ 1350,000 و 6000000 تومان بابت حق الزحمه به اینجانب انتقال داده بود. بعد از اتمام خدمات مشاوره و...طرف رفته لایحه ای با انضمام فیش های واریزی تقدیم شورای حل اختلاف تهران داده و بنده را مجهول المکان اعلام و در خفا به ناحق محکوم شده ام. بعد از مسدودی حساب های بانکی متوجه شکایت ایشان شده و با استناد به پرینت های واتساپی، و اشاره به وجود مراوده با ایشان واخواهی دادم. متاسفانه شورا کوچکترین اعتنایی به واخواهی بنده نکرده و رای اصداری خود را تایید نموده است. تجدیدنظر خواهی داده ام. رهین نظرات و راهنمایی ارزشمند تان هستم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وکیل بگیرید.
ولی با توجه به اینکه تجدیدنظر خواهی شده وکیل کار خاصی نمی توانید انجام دهد.