مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

سلام
پدر بنده معلم بازنشسته هستند از طرف معاونت سرمایه انسانی بسیج مستضعفین برای ایشان 65 ماه حضور در مناطق جنگی به صورت موظفی تایید شده است.
و در آن قید شده مشمول برخورداری از امتیازات سند راهبردی رزمندگان قرار می‌گیرد که بوسیله این تاییدیه دو برادر بنده از خدمت سربازی معاف شده اند.
بنده نیز در پالایشگاه گاز به مدت 10 سال است که مشغول به کار می‌باشم. آیا تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی شامل حال من هم میشود.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه حضور در مناطق جنگی بصورت موظفی قید شده است سه. چهارم ان داوطلبانه محسوب که باید حداقل شش ماه گرددکه مشنول تبدیل وضعیت خواهید بود