مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن مدرک

سلام، وقت بخیر
من مدرکم از سال 95 تا اردیبهشت ماه سال 1400 به عنوان امتیازآور برای گرید در شرکت خصوصی استفاده میشد
از اردیبهشت ماه یهو گفتن ما دیگه مدرکت نمیخوایم، هم بیمه ام قطع کردند و حق مدرک ندادند و گفتند ما اسمت از امتیاز آورا خارج کردیم
ولی گویا بعد 5 ماه هنوز اسم من از امتیاز آورها خارج نشده و هنوز در گرو شرکته
بدون اینکه شرکت قبول کنه حق مدرکم بده
میخواستم ببینم کجا میتونم شکایت کنم که اینا دارن از مدرک من سواستفاده میکنند و ازادش نکردن؟
ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید از مدیر
عامل و هیات مدیره شرکت شکایت نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر عضو هیات ندیره هستید مراتب استعفا خود از عضویت هیات مدیره اعلام واسترداد اسناد ومدارک خود را بصورت ارسال اظهارنامه به شرکت ابلاغ نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طبق قرارداد و اساسنامه شرکت عمل کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
بهتر است با اینجانب اقدام به مشاوره تلفنی نمایید