مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناسی مجدد علیرغم عدم توانایی پرداخت هزینه کارشناسی مجدد

در پرونده ای حکم به فروش ملک برای تقسیم ترکه کارشناسی انجام شده بنده جز خواندگان بودم اعتراض کردم ابلاغیه برام اومده ظرف سه روز مبلغی رو علی الحساب بریزم به حساب دادگاه برای کارشناسی فعلا تو این زمان برام پرداختش مقدور نیست چه باید کرد ؟ تقاضای اعسار رو باید از طریق دفاتر قضایی ارسال کنم یا خود شعبه اجرای احکام ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هزینه کارشناسی باید در موعد مقرر واریز شود واعسار قابل پذیرش نیست

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

بعید میدانم درمورد هزینه کارشناسی اعسار رابپذیرند
مگراینکه مبلغ هزینه بالاباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام فقط باید ظرف 3 روز هزینه کارشناسی را پرداخت نمایید در غیر این صورت اعتراض رد خواهد شد
و درخواست اعسار در مورد هزینه کارشناسی پذیرفته نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هزینه باید ظرف 3 روز پرداخت شود و شامل اعسار نمی شود