مشاوره حقوقی رایگان - متراژ ملک

سلام وقت بخیر
در سند تک برگ بنده متراژ ملک رو زده 111 متر و در پشت سند قید شده به انضمام 10متر تراس مسقف و به انضمام 15 متر پارکینگ و به انضمام 9 متر انباری، الان متراژ ملک بنده بر اساس قانون تملک آپارتمان ها چقدر هست؟؟
و اینکه محاسبه تراس مسقف، پارکینگ و انباری در سند به چه صورتی هست؟
خیلی ممنونم

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

همان 111 متر ملاک عمل خواهد بود . مابقی موارد ملحقات آپارتمان شما خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با احتساب 10 متر تراس مسقف 111متر است مابقی جز ملحقات اپارتمان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک و قرارداد دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متراژ اپارتمان 145 متر مفید خواهد بود
انباری و پارکینگ و تراس مسقف ، جز بنای مفید محسوب میشوند و نه مشاعات و