مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه

سلام خسته نباشید
15 سال پیش آقای امین با ایوب زمین معاوضه کردن که
آقای امین مبلغ 30 میلیون و یک قطعه زمین به اقا ایوب دادن
و آقای ایوب زمینی که از اقای امین گرفته را فروخته به اقای محمد
اقا محمد شکایت کرده که زمین صاحب داره
وقتی دادگاهی شدن زمین اقا محمد را اقای امین ازش خرید کرده
حالا نکته اینجاست که
اقای ایوب از اقای امین شکایت کرده که زمینی که معاوضه کردیم قبلا صاحبش یکی دیگه بوده و در ضمن الان دست اقای ایوب زمینی که معاوضه کردن نیست چون
امین اقا با ایوب معاوضه میکنه و ایوب به محمد میفروشه از اقا محمد هم امین میخره یعنی زمین اقا امین باز برمیگرده دست خودش
بنظرتون حکم دادگاه چیه وقتی اقا ایوب زمین معاوصه را فروخته و زمین باز دوباره دست اون کسی که معاوضه کرده افتاده
ممنون از راهنمایتون