مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه شخص ثالث

سلام. در تاریخ پانزدهم شهریور برابر با 28 محرم 1400 ماشین با مادرم که داخل پیاده رو بودن برخورد میکنه و متاسفانه مادرم در بیمارستان همان روز فوت کردن میخواستم بدونم که دیه مادرم چقدر میشه و نحوه تقسیم بین پدرم و فرزندان به چه صورت هست در ضمن 7برادر و4 خواهر هستیم و پدر در قید حیات هستن و اینکه آیا روز حادثه ماه حرام محسوب میشود یعنی دیه دو برابر است

پاسخ ها :

ابراهیم معظمی گودرزی

ابراهیم معظمی گودرزی :

استان :

سلام بله ماه حرام حساب میشه و به مبلغ دیه یک سوم از اضافه میشه ..تقسیم هم یک هشتم به پدر میرسه و الباقی پسر دو برابر دختر سهم میبره

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

480 میلیون تومان بعلاوه یک سوم ان مبلغ دیه خواهد بود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مبلغ دیه اگر راننده مقصر صددرصد باشد640000000تومان می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام مبلغ دیه اگر راننده مقصر صددرصد باشد640000000تومان می باشد