مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام من درخواست اعسار دادم و شاهدهام رو معرفی کردم اما فردا که دادگاه دارم یکی از شاهد هام کارمند و مأموریت میتونم ببرم دفتر خدمات قضایی اونجا شهادت بده بفرسم .

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام اگر دادگاه قرار استماع شهادت شهود صادر کرده است. هر دو شاهد می بایست در دادگاه حصور یابند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی شاهد دیگری معرفی کنید و در جلسه دادگاه حاضر کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر دو شاهد می بایست در دادگاه حصور یابند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید شاهد دیگری را جایگزین ایشان در دفتر خدمات قضایی معرفی و در دادگاه حاضر شوید