مشاوره حقوقی رایگان - تصرف جاده همجوار ملک و ساخت بر اساس طرح هادی

طبق سند رسمی یک طرف ملک اینجانب به شارع عمومی روستا می باشد. قبل از طرح هادی، مالک زمین طرف مقابل جاده مذکور با چند نفر از اهالی برگه ای را امضا می کنند که مسیر جاده به داخل ملک ایشان تغییر داده می شود تا این که 10 سال بعد در طرح هادی این مسیر به عنوان جاده اصلی تعیین می شود و مسیر قدیمی کاربری مسکونی می شود . حال ورثه مالک مذکور برای آن جواز ساخت گرفته اند و از 35 متر بری که ملک اینجانب داشته است فقط 3 متر راه داده اند که ملک اینجانب به شدت توی سرش خورده است به دیوان برای ابطال طرح شکایت کرده ام بعد از دو سال رد کرده است و در این مدت زمین جاده ساخته شده است . چگونه و از چه کسی و با چه موضوعی می توانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید از طریق دیوان.خواسته خود را دنبال نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طرح هادی مصوب قابل ابطال نیست وباید طرح انجام شود فقط میتوانید مابه ازای ان را از طریق بنیاد مسکن ویا مرجع ذیصلاح درخواست نمایید