مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه

سلام و عرض ادب مستاجر ما به مدت سه سال در مغازه ی ما نشسته سال 1397.5.15
مبلغ 16 میلییون داده
سال بعد برای تمدید
1 میلیون و نیم بهش اضافه شده که شده 17.500
سال بعد برای تمدید
2 میلیون بهش اضافه کردیم
که کل مبلغ شده
19.500
و این سه سال اجاره ای پرداخت نکرده و به صورت رهن بوده
قرار داد به صورت کاملا دستی بوده و بنگاهی نبوده الان قرارداد اصلی که به صورت دست نویس بود که از سال 99 تا سال1400 رو گم کردیم و ایشون از مغازه در اومدن کل مبلغ 19.500 بوده
ایشون خسارت به مغازه زدن و دیوارها رو بتونه کاری کردن ولی باز مثل روز اول نشد
ما 10 میلیون ارسال کردیم بهشون یک عدد ریموت همراه با کلید به ما تحویل دادن ریموت دوم و کپی قرار داد دست ایشون هست و ما قرار داد اصلی رو گم کردیم ولی به ایشون نگفتیم که قراردادو گم کردیم
الان کپی قرارداد پیش مستاجر هست. و یک عدد ریموت و 15 مرداد 1400 وقت تخلیه بوده ولی ایشون 25 شهریور 1400 تخلیه کردن
یعنی 42 روز در مغازه ی ما موندن و همه چیز به صورته بیانی بوده ما بهشون گفتیم 1 ماه پیش مغازه رو میخواییم و ایشون زدن زیرش کسی به من حرفی نزده و همه چیز به صورت بیانی بوده ایا میتونیم خسارت کم کنیم بابت دیوارها. دیوارها را بتونه کاری کرده و خیلی بد شده نمایه ی مغازه
ایا با وجود اوردن کارشناس هزینه ی ان به عهده ی مستاجر است یا به عهده ی ما ؟ چرا که ایشان ( مستاجر ) تقبل نمیکنن که کارشناس بیاد. و کل مبلغ را بدون هیچ دیرکردی که در این 42 روز ماندن و خسارت های جانبی که به مغازه زدن
میخوان الان ما 10 میلیون دادیم 9 میلیون و پونصد مونده چکار کنیم ؟ ایا میتوانند شکایت کنند ؟ ایا میتوانیم کارشناس بیاوریم و هزینه را از رهن مستاجر کم کنیم ؟ یا ما باید هزینه را جداگانه بدیم خواهشا جواب بدید ؟
ایا با اوردن کارشناس باید حتما قرار داد اصلی موجود باشد ؟

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

باسلام،الباقی ودیعه رو به مستاجر پرداخت نکنید.دادخواست به خواسته پرداخت خسارت با تعیین کارشناس و تعیین اجرت المثل ایام استفاده تقدیم دادگاه نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

الباقی ودیعه رو به مستاجر پرداخت نکنید.