مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

با سلام و احترام

داماد ما شهریور سال 99 خانه اش رو به مستاجر اجاره میدهد، و امسال بنابر وضعیت کرونا و اقتصادی طبق خواسته های مستاجر قبول کردند برای امسال مجددا با مبلغ 20درصد اجاره بها قرارداد جدید بنویسند. و در قرارداد جدید نوشتند سال بعد تخلیه قطعی باشد که مستاجر مخالفت میکرد و میگفت من میخواهم چند سالی بمونم نمیتونم هرسال اسباب کشی کنم. در آخر قرارداد جدید رو امضا نکردند و خانه رو هم تخلیه نمیکنند. بعد از گذشت چند روز از این جریان خواهرم که مریضی خاص داره متاسفانه مریضیش اوت میکنه و بخاطر رفت و آمد از شهرستان دامادمون مجبور به اجاره منزلی در همون شهر و در جایی دور افتاده ای که دسترسی به دکتر مربوط خیلی سخت می‌باشد لذا خواستار تخلیه منزل خود کرده که مستاجر قبول نمی کند

آیا شورای حل اختلاف میتواند حکم تخلیه مستاجر را بدهد؟
اما در صورتی که شورای حل اختلاف رای رو به مستاجر داد چیکار باید کرد؟
و همچنان مستاجر بدون بستن قرارداد جدید در خانه ساکن هست!!
از وکلاهای محترم خواستار راهنمایی هستم.

باتشکر

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام دادخواست تخلیه با مدارک خود تقدیم نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید درخواست تخلیه از شورای حل اختلاف نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، اگر موجر خودش
مستاجر باشد و نیاز شخصی موجر اثبات کرد. دستور تخلیه صادر خواهد شد و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات نیاز شخصی می توانید تخلیه بگیرید