مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مجوز تغییر کاربری زمین

با سلام . ما یک زمین زراعی حدود 700 متری رو در اواخر 96 خریدیم و در زمان انتقال سند نامه از جهاد برای انتقال گرفته شد و یک تعهد عدم ساخت هم از ما گرفتن. بعدش ما فقط دورتا دور رو دیوار کشیدیم.
دهیار موقع خرید این تضمین را به ما داده بود که در طرح جدید این زمین به طرح هادی اضافه میشه و برق و آب می تونید بگیرید و مشکلی از این بابت نداره.
بعد از خرید و گذشت ماه های مختلف هر سری یه بهانه و یه مشکل برای برگزاری کمیسیون که طرح هادی به این روستا داده بشه رو مطرح میکردن . بلاخره ما سال 97 چون جایی نداشتیم برای رفت و اومد یک سوییت تقریبا 60 متری ساختیم .
الان طرح جدیدی رو کشیدن و میگن چون تو بافت نبودید و ساخته شده شما رو تو طرح هادی نمیارن و زمین کناری ما که انتهای طرح میشه رو میارن.
الان راهی داره ما بتونیم طرح هادی بگیریم و مجوز اب و برق بگیریم. اگه به جهاد مراجعه کنم برای دریافت مجوز به مشکلی نمخوریم.
چه راه حلی داره ؟ میگن قبلا کمیسیون 90 بود و می تونستید برق و آب بگیرید ولی الان دیگه نمیدن. متاسفانه دهیار قبلی ما رو راهنمایی نکرد و به بهانه طرح هادی فقط ما رو معطل کرد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . الان سن بنای ما 3 سال میشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر خارح از بافت باشد هرگونه ساخت وساز شما غیر قانونی واز ناحیه اداره جهاد کشاورزی موردتخریب قرار خواهد گرفت لازم ضروری بود قبل از هرگونه اقدامی مجوز اخذ مینمودید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قبل از هرگونه اقدامی مجوز اخذ مینمودید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید فقط به اداره جهاد کشاورزی مراجعه نمایید تا ابتدا تکلیف تغییر کاربری غیرمجاز توسط شما ، در کمیسیون اداره جهاد
بررسی بشود . و اگر کمیسیون با پرداخت جریمه ، موافقت نماید که به کاربری مسکونی تغییر پیدا نمایید ، شما
میتوانید تمام زمین را به طرح هادی اضافه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مستحضر باشید املاک خارج از بافت قانونی نیست و هر لحظه امکان دارد جهادکشاورزی اقدام به تخریب نماید.