مشاوره حقوقی رایگان - سلام پنجره مشرف

خانه ای را که دارای دو پنجره مشرف به خانه پدرم بود فروختم الان طرف از بستن پنجره سمت حیاط خانه پدرم امتناع می‌کنه میگه من این جور خریدم حالا تکلیف چی

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
باید از طریق شورای حل اختلاف محل وقوع ملک طرح دعوی کنید
در صورتی که کارشناس ، موضوع را مصداق مزاحمت تلقی نماید تعیین تکلیف میکند
موفق باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا تامین دلیل با اخذ نظریه کارشناس اخذ وسپس دعوی مناسب را طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل
را مطرح ‌نمایید تا کارشناس رسمی دادگستری نظر خود را بیان نمایید و سپس میتوانید شکایت مزاحمت را مطرح نمایید تا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پدر شما شکایت نمایند و ارحاع به کارشناسی می شود .