مشاوره حقوقی رایگان - سند خونه

با سلام و خسته نباشید شوهر بنده یک اپارتمانی داره که شش دانگ به نام خودشه میخاهد سه دانگ را قالب صلح نامه به نام من بزنه ایا این صلح نامه بعد از مرگش اعتبار دارد یا حتما باید سند بزنه ممنون از لطف و صبوری شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سللم
بله صلح نامه بعد از مرگ نیز معتبر است ومنعی وجود ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام با مراجعه به دفتر اسناد رسمی صلح نامه رسمی تنظیم نمایید این سالنامه بعد از مرگش کاملاً معتبر می باشد