مشاوره حقوقی رایگان - تخریب استخر توسط جهاد

سلام بنده در یکی از روستاهای بخش خواجه اقدام به استخر کردم حدود هشت سال پیش به خاطر بی ابی و حدود دوسال ان را سیمانی کرده ام بنده اب رودخانه را که در وقت ابی خودم هست پر میکنم و برای ابیاری درختان در تابستان استفاده میکنم الان هم جهاد میخواد تخریب کند لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
استخر ذخیره آب کشاورزی در اراضی زراعی و باغ‌ها در صورت احراز شرایط فنی که مورد تأیید آب و خاک مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان باشد، قابل احداث است لذا توصیه میشود با اخذ مجوز وپیگیری مشکل خودرا حل نماییذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اخذ مجوز امکان تخریب وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون حفظ کاربری اراضی مزروعی و باغی ، ایجاد استخر ،
بدون اجازه اداره جهاد کشاورزی ، جرم تغییر کاربری غیرمجاز محسوب میشود ولی اگر از زمان ایجاد استخر بیشتر از 4 سال گذشته باشد مشمول مرور زمان می شود و قاضی نمی تواند حکم به تخریب صادر نماید