مشاوره حقوقی رایگان - جعل مبایعه نامه

باسلام
24سال پیش1000متر باغ ارثیه پدری را فروختم و شوهرم با پولش سریع 1000متر باغ دیگری را به نام خودم خرید من خودم هنگام معامله آنجا حضور نداشتم ولی قباله خرید را آوردن امضا کردم بعد شوهرم درختان باغ را قطع کرد و دور آنرا حصارکشی کرد واز همان اول به اختیار وبنام خودش قولنامه و اجاره میداد و از پول اجاره ریالی بمن نمیداد ومیگفت خرج زندگیمان میشود و دراین سالها کم کم به کارگاه چوب بری تبدیل کردیم وبرقش راهم بنام خودش تقاضا ووصل کرد ششماه پیش متوجه شدم که یک مبایعه نامه جعلی بنام خودش تهیه کرده وتمام امضاهای پای قباله من راهم بجز امضای من در مبایعه نامه اش جعل کرده. من هم از ایشان شکایت کردم و شوهرم درجواب بازپرس گفته پول ملک را خودم به فروشنده دادم و ساختش نیز مال خودم است. فروشنده هم به بازپرس گفته فقط یک مبایعه نامه تنظیم کردیم که یادم نمیاد به نام چه کسی فروختم ولی پولها را از متهم گرفتم و خانمش را هم ندیدم و نمیشناسم. پس فردا جلسه مواجهه حضوری ابلاغ شده ایم بنظر شما من چه بگویم که احقاق حق کنم ؟؟ درضمن من فقط و فقط قباله اصلی را که بنام خودم خریدیم رابعنوان مدرک دارم و مستندات دیگری در مورد ساخت و ساز کارگاه ندارم . چطور میتوانم ثابت کنم که پول ملک را من داده ام؟؟ و پول ساخت را از کجا آورده ام؟ در حالیکه قباله فروش باغ ارثیه ای هم ندارم. خواهشا مرا راهنمایی کنید تنها دارایی من بعنوان یک خانم خانه دار بدون حقوق و بیمه در این دنیا همین ملک است که شوهرم میخواهد با وقاحت و بیرحمی از چنگم دربیاورد و میگوید نمیتوانی ثابت کنی چون پولها را من به فروشنده داده ام...
راهنمایی کنید که من چطور میتونم ثابت کنم ؟ و آیا اجرت المثل و اجاره بهای این سالها را میتوانم بگیرم؟؟ و یا بجای ساخت کارگاه محاسبه کنند؟؟ در ضمن اجازه ساخت کتبی از من ندارد ... آیا اگر شهود و نویسنده مبایعه نامه اصلی به نفع من شهادت بدهند و به جعل امضاشان معترض و شاکی شوند برای احقاق حقم کاربردی دارد؟
خیلی میترسم و نگرانم آیا به حقم میرسم؟؟ خواهشا کمکم کنید
چه شکایات دیگری لازمه از ایشون بکنم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.