مشاوره حقوقی رایگان - حریم رودخانه

من یه زمین دارم در روستا حدود 1100 متر که بهم ارث رسیده و حدود هفتاد سال در تصرف پدربزرگ و بعد پدرم بوده و الان من در خونه قدیمی که واقع در اون هست ساکنم، از اونجایی که یه رودخانه از پشت منزلم میگذره و روستا در طرح هادی میباشد 430 متر در سمت رودخانه حریم رودخانه در نظر گرفتن و اجازه ساخت و ساز نمیدن، حالا سوالم اینه:
1_آیا کمیسیونی موجود هست که در بنیاد مسکن یا آب منطقه ای یا ارگان دیگری بهم مجوز ساخت بدن؟
2_آیا دولت یا بنیاد مسکن یا هر ارگانی هزینه این 430 متر رو به نرخ کارشناسی میدن؟
3_آیا میتونم این مقدار حریم رو که برام در نظر گرفتن رو به عنوان شکایت دیوان عدالت اداری یا دادگستری ببرم
4_در قسمت حریم یه منزل مسکونی هست که در اون ساکنم،امکان داره بخاطر سکونت در اونجا هم که شده بهم مجوز بدن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای صدور پروانه ساخت ، ابتدا باید زمین جز طرح هادی باشد و اگر زمین جز طرح هادی باشد مرجع صدور پروانه ساخت بنیاد مسکن و دهیاری میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به زمین حریم رودخانه به هیچ عنوان مجوز ساخت نمی دهند