مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اثر انگشت برای بالا کشیدن ارث

سلام دایی بنده پنج ماه قبل فوت پدر بزرگم ازش اثر انگشت میگیره و زمینی رو به بهونه نگه داری از ایشون به اسم زن داییم میزنه.
ایشون زوال عقلی داشتن اواخر اما راه اثبات نداریم جز آوردن شاهد و ایشونم کل زندگیشون هیچ چیزی به نام کسی نزده آیا راهی داره بشه این سند رو باطل کرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مستندات پزشکی در ارتباط با زوال عقل پدر بزرگتان دارید جهت ابطال سند به دادگاه ارائه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر به صرف توضیحات بخواهید ابطال نمایید خیر ولیکن انر محجوریت مدر بررگتان در مرجع ذیصلاح اثبات شود بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.