مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ثلاث

سلام
1- ایا دعاوی ثلاث مشمول اعتبار امر مختومه میشوند و حکم به بطلان انها صادر میشود
2-اگر صادر نمی شوند مستند قانونی را نام ببرید .
تشکر

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، شکست در دعاوی مذکور به خصوص دعوای تصرف عدوانی مانع از طرح دعوای مالکیت از سوی مدعی نمی باشد و او می تواند پس از شکست در دعاوی مذکور به طرح دعوای مالکیت بپردازد . اما کسی که راجع به مالکیت یا اصل حق انتفاع و ارتفاق اقامه دعوی کرده است، نمی تواند نسبت به تصرف عدوانی و ممانعت از حق طرح دعوا نماید. ماده ی 163 قانون آیین دادرسی مدنی در این خصوص بیان می دارد:” کسی که راجع به مالکیت یا اصل حق ارتفاق و انتفاع اقامه دعوا کرده است، نمیتواند نسبت به تصرف عدوانی و ممانعت از حق، طرح دعوا نماید.”

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر متصرف غیر قانونی ، دوباره اقدام به تصرف عدوانی نماید شما میتوانید دوباره اقدام به شکایت نمایید
و نمی توان درخواست
بطلان حکم تصرف عدوانی را مطرح کرد ولی میتوان نسبت به حکم اعتراض نمود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
ماده ی 163 قانون آیین دادرسی مدنی در این خصوص بیان می دارد:” کسی که راجع به مالکیت یا اصل حق ارتفاق و انتفاع اقامه دعوا کرده است، نمیتواند نسبت به تصرف عدوانی و ممانعت از حق، طرح دعوا نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر متصرف غیر قانونی ، دوباره اقدام به تصرف عدوانی نماید میتوانید دوباره اقدام به شکایت کنید و نمی توان درخواست بطلان حکم تصرف عدوانی را مطرح کرد ولی میتوان نسبت به حکم اعتراض کرد