مشاوره حقوقی رایگان - گواهی رشد دختر

سلام وقت بخیر. من دخترم 16 سال و 8 ماه تحت نظر خانواده هستم پدر مادرمم زنده هستن و با هم زندگی می‌کنیم
با حکم رشد میتونم عمل بکنم بدون اجازه ولی چون بابام اجازه نمیده میخوام بگیرم ؟
و اینکه فیش حقوقی 4 تومن دارم کار میکنم خودم میتونم وام بگیرم با حکم رشد ؟
و گواهینامه ام میشه بگیرم ؟
و اینکه سوالات شون چیه برای حکم رشد ؟!

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سلام،حکم رشد با ارجاع به پزشکی قانونی و تشخیص رسیدگی و بلوغ کامل جسمانی و عقلایی در فرد است و سوالها نیز در همین راستا پرسیده می شود که با آن همه کارهایی که یک انسان رشید انجام میدهد را می توانید انجام دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر دختر 16 ساله ، مشغول به کار باشد و حقوق ماهانه 4 میلیون تومان دریافت نماید میتواند دادخواست اثبات حکم رشد را مطرح نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با حکم رشد غیر از مواردی که 18سال تمام لازم است همه کارهای دیگه را میتونید انجام بدید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به وضعبت شما بله امکان اخذ حکم رشد است