مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات

با سلام. همسایه طبقه اول ما دو تا ماشین دارد و یک پارک در حیاط مشاع ولی دو تا ماشین رو داخل حیاط میگذارد یک موتور و یک دوچرخه نیز در کنار راه پله به راه پله قفل میکند، گلدان های زیاد در حیاط مشاع پشت بام نیز در تصرف این همسایه هست یعنی این که یک بند رخت زده و لباس های خود را به پشت بام می باد و وسایل اضافی خانه رو به پشت بام برده است حالا میگوید که خرپشته را نیز میخواهد وسیله بریزد چه کار باید انجام دهم بابت این تصرف ایا دوچرخه و موتور را باید در پارکینگ خود بگذارد یا نه و یکی از ماشین ها را باید بیرون بگذارد ممنون از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،نامبرده بدون اجازه دیگر مالکین،حق استفاده اختصاصی از مشاعات را ندارد،بابت پارکینک ،اگر آپارتمان ایشان دارای پارکینک می باشد حق استفاده از فقط یک خودرو را دارد و حق پارک دوچرخه را ندارد مگر اینکه پارکینک ایشان اختصاصی بوده که در زمانی که خودرو پارک نکرده می تواند دوچرخه پارک کند،

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

استفاده از قسمت مشاع ساختمان منوط به رضایت همه مالکین است در ضمن به نظر میرسد همه حیاط مشاع باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درو برای استفاده از قسمت مشاع نیاز به رضایت تمام ساکنین می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حیاط جز مشاعات میباشد و همه مالکان
حق استفاده دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شاعات متعلق به هنه ساکنین است ودخل وتصرف بدون اذن در ان جرم وقابل تعقیب می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید.