مشاوره حقوقی رایگان - ماده 87 چرا لغو شده به یگان مراجعه کرده رزمنده گان گفتند لغو شده

سلام چرا ماده 87 را لغو کردند رزمندگان بعد از 50 سال چشم به ان دوخته اند . از فرمانده محترم ارتش خواهشمنداست دستور بدهند سامانه ان راه اندازی شود در این وضعیت بیماری کرونا به ستاد مراجعه شد هر سربازی یک هر می زند . دستور می دهند برید از یگان فرم 1تا6 را بیاورید . یگان رفتیم . گفتند ماده 87 دیگر اجرا نمی شود ؟؟؟؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

عدم اجرای آن به یگان خدمتی شما مربوط است از آن واحد پیگیری کنید