مشاوره حقوقی رایگان - نزاع در شهرک سازمانی نیروهای مسلح

بنده از اعضا نیروهای مسلح هستم چند وقت پیش در شهرک سازمانی ما ریخته بودن سر همسایمون و زن و مرد رو کلی کتک زدن من جانباز اعصاب و روان رفتم کمکشون چون نفرات آنها زیاد بود برا متواری کردن ضاربین از چاقو استفاده کردم ولی آسیبی به کسی نرسید الان اون یگان خدمتی ما من رو یک ماه انتظار خدمت قرار داده آیا از لحاظ قانونی درست می باشد و اگه درست نیست به کجا باید شکایت کنم؟ممنونم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي عمومي محل
در رابطه با تخلفات به سلسله مراتب فرماندهي شكايت تقديم نماييد و بازرسي يگان خدمتي

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه شما با چاقو قدرت نمایی نموده ایید هرچند به کسی اسیب نزدیددولی همین مقدار عمل ایجاد قدرت نمایی با جاقو تلقی میشود مگر انکه عدم سونیت خود را اثبات نمتیید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود
شما از سن 18 سالگی رشسد بوده ایید حال اگر سوالی دارید می توانید تماس بگیرید.