مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف حساب

با سلام یه غرفه خریدم از آشنا قرار بر این بود که من دو فقره چک فروشنده بابت بدهی مغازه رو پاس کنم و مابقی رو نقدی واریز کنم به حساب فروشنده از دو فقره چک اصل بدهی مغازه نزد مجتمع وصول شده اما یک فقره چک برگشت خورده و فروشنده نقدی از حساب خودش برداشت کرده در صورتی که من مبلغ واریزی رو بابت چکی که نزد مجتمع بابت بدهی مغازه بوده واریز کردم و من یک چک نزد فروشنده رو پاس نکردم دوتا سوال یکی مجتمع میتونی بابت برگشت چک قرارداد رو لغو کنه و من بابت مبلغ چک باید چکاری انجام بدم نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه و بابت چک خودم که نزد فروشنده هست چکار ی باید انجام بدم با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در عقد بیع ، در صورت عدم پرداخت ثمن معامله و عدم پرداخت وجه چک توسط خریدار اگر در قرارداد شرط شده باشد که در صورت پاس نشدن چک ، فروشنده حق فسخ خواهد داشت ، فروشنده میتواند به استناد شرط مقرر در قرارداد و با شرایطی خاص ، دادخواست فسخ را مطرح نماید و ..
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نسبت به اشخاصی که اعتراض دارند یا قبول ندارند قانونی نیست.