مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا به همسر

همسر من بیش از یکسال است که منزل را ترک کرده، محکوم به تمکین شده و تمکین نمی کند.

ایشان (زوجه) چند ماه پیش به دادگاه مراجعه کرده و با ادعای عسر و حرج درخواست طلاق نموده است. در فرآیند دادرسی درخواست طلاق بدون آنکه کوچکترین مدرکی ارائه دهد به من اتهامامتی از قبیل، بیماریهای روحی، خودکشی، اختلالات خلقی و اعتیاد به الکل نمود. قاضی نیز در همان شعبه ای که سلامت بنده را تایید کرده و حکم تمکین به محکومیت زوجه داده بود در اقدامی متناقض دستور داد که به پزشکی قانونی ارجاع داده شوم.
پس از ماهها سرگردانی در راهروی دادگاه، پزشکی قانونی، انستیتو روانپزشکی تهران و انجام انواع آزمایشات و معاینات مشخص گردید که بنده نه اعتیاد دارم و نه هیچ گونه مشکل روحی، روانی، فیزیکی و کاملا سالم هستم.
که جواب رسمی تمام معاینات به دادگاه خانواده ارسال شده است. زوجه نیز هیچ مدرکی در این خصوص برای ارائه ندارد
با توجه به اینکه قصد زوجه فریب دادگاه، گرفتن طلاق و مهریه همزمان، تحت فشار گذاشتن من و آسیب زدن به من بوده . آیا می توانم از ایشان شکایت به جرم اتهام و افترا نمایم؟
چقدر احتمال محکومیت ایشان وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام ، با شرح که دادی بله میتونین و چنانچه تمام ادعاهای خانم رد شده درخواست اعاده حیثیت کنید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خير شكايت شما به موفقيت نميرسد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نمی باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نتیجه اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نمی باشد