مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن رم و فلاش و انتشار سر و اسرار خانوادگی و روابط خانوادگی هتک حرمت دروغ و افترا چاپ عکس و مراجعه

باسلام با یک نفر اختلاف حساب داشتم ایشان وقتی با هم بودیم داخل ماشین من و در پمپ بنزین بنده پیاده شدم بنزین بگیرم از فرصت استفاده و رم گوشی بنده را سرقت کرده بود الان تمام عکسهای خانوادگی بنده رانش و با تهدید و مراجعه همراه چند نفر اراذل و اوباش به خونه دوست و نامزد قبلیم اقدام به آبروریزی و ایجاد دشمنی با شوهر دوست قبلی بنده شده لطفا بنده چگونه اقدام نمایم

پاسخ ها :

سيد حميد  حسيني يزدلي

جناب آقای سيد حميد حسيني يزدلي :

سلام. شکایت کیفری در خصوص ربودن مال و افشاء اسرار و مابقی از طریق دفتر خدمات قضایی انجام شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید از ایشان شکایت کیفری سرقت
و تهدید به افشای اسرار خانوادگی را مطرح نمایید و در دادگاه

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد عليه شان شكايت كيفري نماييد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد