مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه زمین زراعی

سلام
من 13 سال پیش 2000متر زمین زراعی با یک ساعت وقت آبیاری از قنات را با یکی از فامیل نزدیک خود معاوضه کردیم زمین ایشان 21000 متر زراعی بود که در حضور شاهدان زمین را متر کردیم و معاوضه نمودیم و معاوضه نامه دستی نوشتیم و دو طرف امضا کردیم و شهود هم امضا کردند که نسخه اصلی معاوضه نامه دست من است .
در ضمن زمین ایشان راه دسترسی خودرو ماشین نداشت من بعد از یک ماه از معاوضه 15 میلیون هزینه کردم از زمین همسایه 3 متر خریدم و مسیر ماشین رو باز کردم و برای همسایه80 متر دیوار و یک چشمه سرویس بهداشتی حمام و دستشویی درست کردم بعد از این طرف به بهانه اینکه 500 متر زمین مال برادرم است در نسخه کاربنی معاوضه نامه با خودکار دستکاری کرده هم ابعاد زمین مرا کمتر ذکر کرده و هم ابعاد زمین خودش را و حالا من دو نسخه معاوضه نامه دستی اصلی و کاربنی دستکاری شده را دارم و شهود هم حاضرند بیایند شهادت بدهند .
حالا آیا من می توانم به حق خود برسم لطفاً از شما خواهش میکنم راهنمایی کنید چکار کنم در ضمن شهر ما کوچک است نه وکیل داریم و نه مشاور حقوقی . دعا میکنم خداوند به شما خیر و نیکی عطا کند.التماس دعا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ، شما باید ابتدا شکایت جعل را مطرح نمایید تا جعل ایشان اثبات بشود ( البته اگر مشمول مرور زمان نشده باشد ) و سپس

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بدوا ادعای جعل. نمایید وبا ارجاع به کارشناس خط وامضا احراز خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدوا ادعای جعل. نمایید وبا ارجاع به کارشناس خط وامضا احراز خواهد شد