مشاوره حقوقی رایگان - رد اعتراض به قرار منع تعقیب و رای قطعی

در اعتراض به قرار منع تعقیب دادسرا دادگاه هم قرار منع تعقیب صادره رو تایید کرده و رای صادر را قطعی زده است حال در خلاصه پرونده در سامانه ثنا عبارت وصول پرونده از دادگاه کیفری دو به دادسرا به چه منظور است؟ برای ختم رسیدگی است؟

پاسخ ها :

وصول پرونده از دادگاه کیفری دو به دادسرا رد اعتراض به قرار منع تعقیب