مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمتهای صاحب خانه و تخلیه کردن

سلام عرض ادب بنده مامور اداره آب هستم ی خونه اجاره کردم که با یه بچه 4 ساله زندگی میکنم برج 3 قراردادم تموم شد برجی یک میلیون و دویست تومن میدادم سر سال گفت بکن 2200 بشین با اینکه بالا بود ولی نشستم الان 3 ماهه که تمدید کردیم گفتم بریم پشت قولنامه پارسال بنویسیم گفت نمیخواد از اونجایی که سر وقت اجارش رو همیشه دادم گفت نمیخواد حالا بعد چند ماه با داد و بیداد و فحاشی کردن میگه باید تا سر ماه بلند شی خیلی خیلی مزاحمت ایجاد میکنه مجرده و تنها خیلی اذیتمون میکنه چیکار کنم.ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید حتما
قرارداد اجاره خود را به صورت کتبی تمدید نمایید
طبق مصوبه ستاد کرونا ، موجر نمی تواند درخواست تخلیه ملک را نماید مگر در موارد استثنائات ( نیاز شخصی موجر اثبات بشود ، موجر خودش مستاجر باشد ، در صورت فروش خانه و انتقال رسمی خانه در دفترخانه اسناد رسمی ، در صورت ازدواج فرزندان موجر و نیاز منزل برای فرزندان ) و ..