مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف با هزینه های دادرسی و تاخیر و تادیه

مغازه ای با انبار متصل به آن را در سال 1358 به دو نفر در قبال ماهیانه 12000 ریال در دفترخانه اسناد رسمی به دو نفر اجاره داده شده است.
تا سال 1384 از یک نفر اجاره دریافت شده است و تا سال 1387 از نفر دیگر اجاره دریافت شده است.
در پی اخطاریه های دفتر خانه ای آنها مبلغی را به بانک / دفترخانه در سال 1393 تادیه کردند .
در سال 1395 گزارش کارشناسی مبلغ اجاره از شورای حل اختلاف به مبلغ ماهیانه 6/500/000 ریال دریافت کردم.
در تاریخ 10 مرداد سال جاری اظهارنامه به آنها فرستاده ام ولی جواب نگرفته ام .
در تاریخ 1 مهر ماه سال جاری اظهارنامه به آنها فرستادم .

لازم به ذکر است در اجاره نامه رسمی اجرت المثل و حق فسخ برای موجر در اثر نپرداختن اجاره ذکر شده است

اکنون درخواست اجرت المثل با تاخیر و تادیه / تخلیه و هزینه های دادرسی با وکیل را دارم.
هزینه های دادرسی چقدر است.
هزینه وکیل و نحوه پرداخت حق الوکاله را ذکر نمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام با توجه به اینکه مبلغ اجرت المثل از ابتدا مشخص نیست و معمولا آن را موکول به نظر کارشناس می نمایند لذا می توانید اجرت المثل را در ابتدا مقوم نمایید و بر اساس آن هزینه دادرسی پرداخت نمایید هزینه دادرسی در مرحله بدوی 3.5 درصد میزان خواسته است و حق الوکاله نیز معمولا با توافق طرفین تعیین می شود.

یک وکیل

سلام. بهتر است در این سایت از قسمت درخواست وکیل اقدام بفرمایید همکاران هزینه دادرسی و حق الوکاله را اعلام مینمایند و شما می توانید پیشنهادات همکاران را بررسی بفرمایید و در صورت نیاز از ایشان کمک و راهنمایی بگیرید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام چون مبلغ اجرت المثل از ابتدا مشخص نیست و معمولا آن را موکول به نظر کارشناس می نمایند لذا می توانید اجرت المثل را در ابتدا مقوم نمایید و بر اساس آن هزینه دادرسی پرداخت نمایید که مشاوره با وکیل تنظیم کننده دادخواست راهگشاست

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بحمدالله مشخص است شما به این موضوعات نا آگاه نیستید .لدا در صورت نیاز به وکیل به بخش درخواست وکیل مراجعه بفرمایید.قطعاً پاسخ لازم دریافت خواهید کرد.یاالله

یک وکیل

سلام" پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به این سؤال مستلزم مشاوره حضوری است .