مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اوقاف

با عرض سلام و خسته نباشید، من 2 سال پیش یه زمین اوقافی که برای موقوفه شخصی بود خریداری کردم مبلغ صد میلیون تومان، هفتاد میلیون پرداخت شد و 30 میلیونم داداشم چک داد 2 ماهه و زمین بدون نامه شهرداری بود گفت یکم زمان میبره نامه رو بگیرم دو ماه تا سه ماه ولی تو قولنامه مدت ذکر نکرده. جای چک رو پاس نکردیم. الان بعد دو سال که میخوام واگذار بکنم به شخص دیگه ای همین آقای فروشنده میگه چون داری واگذار میکنی باید 15 درصد حق انتقال رو پرداخت بکنی و سود اون 30 تومن چک رو توو این دوسال 18 درصد حساب کرده میخواستم ببینم قانونی داره عمل میکنه. البته نامه شهرداری رو هم هنوز نگرفته.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اموال موقوفه هنگام نقل و انتقال باید به اوقاف مراجعه کرد تا سند اجاره به نام خریدار تنظیم گردد. و حق پذیره از طرف فروشنده باید به اوقاف پرداخت شود. حق پذیره توسط کارشناسان اوقاف با توجه به قیمت ملک تعیین می گردد.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

شما ابتدا قولنامه ی خود را تعیین تکلیف بفرمایید سپس اقدام به واگذاری نمایید.