مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر احضار متهم و ثبت لايحه و انضمام در پرونده

سلام
بنده چند وقت پیش با خودروی 206که کنار گاردریل بزرگراه توقف کرده بود و درحال تعویض لاستیک بود برخورد کردم و یکی از سرنشبنهای 206 که پیاده شده بود مابین گاردریل و 206 قرار میگیرد و از ناحیه ران پا اسیب میبیند و به بیمارستان منتقل میشود ولی متاسفانه بعد از 10 روز فوت میکند.بنده خودم 3 دفعه به شعبه دادیاری مراجعه نمودم و خواستم نسبت به کروکی که بنده را 100چدرصد مقصر دانسته بود اعتراض نمایم که دادیار فرمودند فعلا نبازی نیست تا اینکه ابلاغیه اومد که جهت توضیحات احضار شدم و در پرونده همچین دستوری از سمت دادیار صادر شده منظور از این دستور قضایی مبنی بر احضار متهم و ثبت لايحه و انضمام در پرونده و مطالبه فتوكپي نامه مورد اشاره در گواهينامه عدم پرداخت در تاریخ 1400/06/16 صادر گردید و در اخر ابلاغیه نوشته حتما به همراه یک ضامن معتبر مراجعه نمایید.
1. این متن به چه معناست ؟دستور قضایی مبنی بر احضار متهم و ثبت لایحه و انضمام در پرونده و مطالبه فتوکپی نامه مورد اشاره در گواهینامه عدم پرداخت
2.ایا خود خودروی 206 نباید نباید چند درصدی در نقش افرینی حادثه مقصر شناخته شود با توجه به توقف در کنار بزرگراه و پیاده نمودن سرنشین خود در کنار بزرگراه
3. من چه زمانی میتوانم به کروکی اعتراض کنم و توضیحات خودم را برای دفاع از خودم بیان کنم .
4. با توجه به داشتن تمامی مدارک مثل بیمه ،گواهینامه ایا باز هم بازداشت خواهم شد.

پاسخ ها :

دستور قضایی مبنی بر احضار متهم و ثبت لايحه و انضمام در پرونده مقصر حادثه رانندگی