مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف خدمتی

من مدت 24سال هستش در نیروهای مسلح مشغول به خدمت می باشم و مدت 10سال هستش که به بیماری اعصاب و روان دچار شدم و رنج میبرم و توان ادامه کار برایم سخت هستش و تا کنون چندین بار گزارش نمودم به سلسله مراتب خود مبنی بر تعیین و تکلیف خدمتی و بعد از چند کمیسیون و به جهت حمایت از بنده دو سال متوالی منطقه خدمتی ام اسم من را در لیست بازنشستگی پیش از موعد قرار داده ولی هیچ نتیجه ای از معاونت نیرو در تهران حاصل نگردید من باید چه کار کنم چون دیگر نمیتوانم به کار کردن ادامه دهم و تاکنون برابر رای شورای عالی پزشکی در سطح سوم سلامت هم هستم به علت بیماری افسردگی شدید اعصاب و روان

پاسخ ها :

ذبيح الله سوري

جناب آقای ذبيح الله سوري :

سلام. با آرزوی سلامتی و عافیت و بهبودی ، از طریق شورای عالی پزشکی نیروی متبوع در مرکز ( تهران) ، بهداری یگان خدمتی و معاونت نیروی انسانی مشکل خود را پیگیری نمایید. پیشنهاد می شود فرماندهی یگان خدمتی ، وضعیت جسمی و روحی شما را به سلسله مراتب فرماندهی گزارش نمایند.ملاقات شما با فرماندهان ارشد یگان متبوع خدمتی در استان محل خدمت و مرکز در مرتفع شدن مشکل ، بسیار رهگشا خواهد بود. مدارک پزشکی رو در ملاقات های احتمالی خود به همراه داشته باشید. در پناه خدا باشید.